Infolinka: 702 966 211 (Po–Pá: 10:00–18:00)
 
  • Nákupní košík
    0 Kč
    0
 
 

Ochrana osobních údajů zákazníků

Společnost Hyper Elektro, v.o.s. IČ: 28355636 se sídlem Plachty 510/6, Brno 634 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským obchodním soudem v Brně, oddíl A, vložka 22566, dále jen „Správce“ z důvodu vyřízení objednávky zpracovává tyto osobní údaje:

  • jméno a příjemní,
  • adresa,
  • telefon,
  • e-mail,
  • v případě fyzické osoby podnikatele IČ, DIČ a název společnosti,
  • v případě bankovního převodu číslo bankovního účtu,
  • IP adresa,
  • seznam objednaného zboží,

což nám umožňuje GDPR ve čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, z důvodu plnění smlouvy. Dále pak na základě oprávněného zájmu podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR zpracováváme osobní údaje:

  • emailovou adresu

pro marketingové účely (newslettery, hodnocení zboží, hodnocení obchodu).

Osobní údaje zpracováváme na eshopu 5 let od přijetí objednávky pro případné řešení reklamací a sporů, v účetním systému pak 10 let od vystavení faktury. Po uplynutí této doby Správce data vymaže.

Osobní údaje předáváme těmto zpracovatelům:

  • přepravním společnostem: Zaslat s.r.o, CELKOM PRAHA, spol. s r.o., Zásilkovna s.r.o.,
  • poskytovateli softwaru: Ing. Václav Cehlárik (NetShops.cz)
  • externí účetní: Marika Vaníčková
  • společnostem Heureka Shopping s.r.o., Seznam.cz, a.s. a Google LLC za účelem sledování a měření konverzí a hodnocení obchodu a zboží
  • platební bráně GOPAY s.r.o.
  • TERMS a.s. (SMS brána)
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům,
  • právo na opravu osobních údajů, popř. omezení zpracování,
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo na přenositelnost údajů,
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně emailem na info@fotokramek.cz, nebo písemně dopisem na adresu: FotoKramek.cz, Václavská 9, Brno 603 00,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Provozováno naProvozováno na systému NetShops